O nama

 

EUROESTATE je ovlašteni posrednik u prometu nekretnina svih vrsta na području Republike Hrvatske sa licencom Hrvatske gospodarske komore. Sjedište agencije je u Varaždinu, u Zgrebačkoj ulici kbr. 30.

 

Temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske. KLASA: UP/I-330-01/11-01/236, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-3, obrt EUROESTATE ispunjava sve uvjete za posredovanje u prometu nekretnina i upisan je u Registar ovlaštenih posrednika u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 111/2011. 

Osnivač i vlasnik obrta EUROESTATE, Davorin Tisaj, mag.oec., temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, KLASA: UP/I-330-01/11-01/235, UR.BROJ: 526-05-01-01/2-11-2, upisan je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora pod registarskim brojem upisa 122/2011. 

EUROESTATE je potpisnik Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i upisan je u Popis posrednika potpisnika navedenog Kodeksa etike pod brojem 251/13.

 

Što EUROESTATE nudi svojim klijentima ? 

Naša agencija se ponosi višegodišnjim iskustvom i visokom razinom profesionalizma u pružanju usluga posredovanja u prometu nekretnina na području Republike Hrvatske.

U prometu nekretnina smo od 01.10.2010. godine, a iza nas su stotine uspješnih posredovanja u kupoprodaji, najmu i zakupu nekretnina.    

Naša misija je osigurati Vam besprijekorno iskustvo prodaje, kupnje, najma ili zakupa nekretnina, pružajući Vam potrebne stručne savjete i podršku u svakoj fazi ugovorene transakcije.

 

Osiguravamo kvalitetnu i fer poslovnu suradnju sa svim našim postojećim i budućim nalogodavcima posredovanja, ali i svim ostalim klijentima (kupcima, najmoprimcima i zakupcima nekretnina iz naše ponude) utemeljenu na dosadašnjim uspješnim posredovanjima, profesionalnost i požrtvovnost u radu kojima Vas vodimo do našeg zajedničkog cilja, do uspješno ostvarenog pravnog posla koji je predmet našeg posredovanja.  

  

Pravna sigurnost naših klijenata naš je imperativ. Prilikom posredovanja maksimalno štitimo interese i prava ugovornih strana. Suradnjom naše agencije sa odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, sa ovlaštenim sudskim vještacima i procjeniteljima vrijednosti nekretnina te sa ovlaštenim energetskim certifikatorima nekretnina jamčimo našim nalogodavcima posredovanja, a isto tako i svim ostalim klijentima, pouzdanu i bezbrižnu kupoprodaju, zamjenu, najam ili zakup nekretnina iz naše ponude.

 

Agencija ima aktivnu policu osiguranja za obavljanje posredničke djelatnosti čime su sva naša posredovanja osigurana iako navedenu policu od kada poslujemo nismo morali aktivirati. 

 

Posredujemo u prometu nekretnina svih vrsta prema našim Općim uvjetima poslovanja i nudimo Vam kvalitetno oglašavanje na našoj web stranici i na drugim domaćim i inozemnim internet portalima za oglašavanje:

 

 

www.crozilla-nekretnine.com

www.indomio.hr

www.njuskalo.hr

www.index.hr/oglasi

https://nekretnine.bazzar.hr

https://nepremicnine.si21.com

www.nepremicnine.net

www.novogradnje.com

https://realestate.si21.com

https://immobili.si21.com

https://hrvatska.bazanekretnina.com

https://immobilien.si21.com

https://bazanekretnina.com

   

 

Bilo da potražujete nekretninu za svoje potrebe ili nudite svoju nekretninu za prodaju, zamjenu, najam ili zakup, slobodno nas kontaktirajte sa povjerenjem, a mi ćemo Vam pomoći stručnim savjetima i voditi Vas do zaključenja željene transakcije.

 

Potencijalni klijenti iz tuzemstva ili inozemstava mogu nam se obratiti telefonskim pozivom ili putem elektroničke pošte ili putem kontakt obrasca (Kontakti). 

 

Ako tražite stručnog i pouzdanog partnera u svijetu nekretnina, ne tražite dalje već nas posjetite u našem uredu ili nas kontaktirajte na način koji Vam više odgovara.

 

 

Naš tim je tu da Vam pomogne ostvariti Vaše ciljeve i želje vezane uz nekretnine.

 

Unaprijed Vam se zahvaljujemo i veselimo se našoj suradnji !    

 

  

 

 

EUROESTATE,  Vaš najbolji izbor.